Categoria de producte

Reactor termostàtica fotoquímica sòlid

Reactor termostàtica fotoquímica sòlid

Sòlid il·luminació exterior fotoquímica reactor, fàbrica - TOPTION tenen suports tècnics de molts professors de SJTU i NTU en el desenvolupament de període

Product Details

Si vostè està buscant química, Biologia, farmacèutica i aliments sòlids fotoquímica termostàtica reactor de Xina reactor termostàtica fotoquímica sòlida, fotoquímica reactor, sòlid il·luminació exterior photocatalytic reactor fabricants, proveïdors i facoty, o comprovant personalització reactor termostàtica fotoquímica sòlida i disseny amb professional proveïdor a la Xina, no dubti en contactar amb el Toption Instrument.

Vidre solar Reactor, fotoquímica Reactor, UV Reactor

HG/Xenon/metall làmpada d'Halur

8-12 tubs de quars Mentrestant remenant tipus

TOPT-7S tipus sòlida il·luminació exterior fotoquímica reactor

Sòlid il·luminació exterior fotoquímica reactor, fàbrica - TOPTION tenen suports tècnics de molts professors de SJTU i NTU en el desenvolupament de període. Sèrie TOPT s'aplica principalment a la recerca de gas / fases líquides, fix / simulat llum visible, podria càrrega de vaixell de reacció TiO2, reacció fotoquímica sota condicions de fotocatalitzador i així successivament. Aquesta sèrie pot proporciona mostres de producte reaccionar analítica i radicals lliures i per mesurar reaccionar cinètica constants, quàntica rendiment; és àmpliament utilitzat en camps de Chemosynthesis, protecció del medi ambient i Ciències de la vida, etc.

La part principal de la figura, incloent-hi el quadre principal, làmpada de Mercuri de control elèctric, xenó làmpada elèctrica controladores, llum, elements reflectors de llum eficients, la llum font de refrigeració per protegir el parany freda, aixecar la reacció de camp tipus de taula.

TOPT-7s tipus sòlida il·luminació exterior fotoquímica reactor és inclòs el següent:

1, Mercuri làmpada elèctrica controlador per al control de 100W, 300W, 500W pressió mitja Mercuri llum les condicions de treball;

2, xenó làmpada elèctrica controlador per al control de 100W, 300W, 500W o 1000W xenó llum les condicions de treball.

3. sistema de 400W de làmpada 250W Halur de metall. (cada TOPT-7s tipus reacció fotoquímica aparell estàndard controlador, llum de xenon Mercuri controlador aparell elèctric, sistema de làmpada d'Halur metàl·lic pot escollir);

4 Mercuri xenó làmpada aparells elèctrics director i el director inclou el total d'alimentació, selecció de llum, làmpada de fonts d'alimentació;

5, tot vidre de quars llum protecció o millora de la trampa fred;

6, elements reflectors llum eficients, la superfície de radiació efectiva de la fase sòlida òptica canviar.

7, es basen en dispositiu es pot utilitzar a més del quadre principal, també es proveeix amb producció factoria avall taula de reacció tipus parcel·la.

8, la resposta de temperatura de subministrament per fred atrapar la bomba no només poden proporcionar aigua reciclada per dur a terme la calor generada per la absorció de llum; proporcionar que TOPT-7s tipus reactor fotoquímica d'una resposta de fase sòlida material a l'entorn de prova de temperatura externa per a les dades de la globalització de l'uniforme de testatge, augmentant així la comparació de les dades d'estudis similars i progrés global.

Totes les parts de la descripció

Primer, quadre principal

Quadre principal és una sèrie de fotoquímica reactor on posa llum dispositius, té les següents característiques:

Caixa de grandària 480 mm x 420 mm × 900 mm, pesa uns 29kg.

Dins de la caixa de negre per tal de reduir el reflex clar.

Després els armaris superiors amb Junta d'admirador de refredament, armaris després de la Junta central té "flux canviar", pot realitzar se (refredament d'aigua) aigua alarma. Després la part inferior placa té dos forats de refredament canonades d'aigua, Pipa i cable per connectar el controlador a través.

Armaris en la mà esquerra hi ha els tres sòcol especial per a la caixa de motor, llums i el "canvi de flux" utilitzar l'endoll de sortida.

Controlador electric segon, Mercuri i mercuri

Proporcionen llum 100W, 300W o 500W, 1000 w, llum de Mercuri de pressió mitja de l'operació normal de làmpades de mercuri a llum ultraviolada generats durant l'operació van representar el número total d'energia de 40%. Làmpada de Mercuri clar en l'obertura 5 minuts fins estable, apagar els llums cal esperar 5 minuts després de l'ordre per reprendre's. Quan vostè necessita portar ulleres de sol amb protecció UV de dany ocular i la pell.

Làmpada de Mercuri de pressió mitja dels paràmetres òptics són les següents:

Distribució espectral de làmpada de mercuri i la intensitat relativa com segueix:

Taula 2 espectral distribució de làmpada de Mercuri de pressió mitja

Longitud d'ona (nm)

250

313

365

400

510

620

720

Intensitat relativa %

20

85

100

30

20

40

80

Mercuri làmpada emissors de llum part del tub de quars, contacte directe mà amb contaminants, que afecten la intensitat de la llum. Quars comunament utilitzat fora de un drap de cotó net humitejat amb una petita quantitat d'alcohol, neteja dins la loció d'ús.

Quadre: l'alimentació total, selecció de llum, font d'alimentació de llum, motors, interruptors de la llum i el temps total de llançament i unes altres escenes, sub-temps posant, làmpada metres actuals, instruccions d'alarma. Controlador amb la calor del ventilador.

Controlador mida és 245 mm × 170 mm × 180 mm, pesa uns 23kg.

Obert el procediment controlador és: seleccioneu llum poder → → → potència total llum comença, premeu Inici i llavors va començar una llum de cronometratge.

Tanca control de procediments: la làmpada total poder → → elèctrica → 5 minuts després de poder de l'aigua de refredament.

Director sobre l'esquena d'una potència d'entrada línia i fusible titular.

Director sobre l'esquena del quadre principal per a l'endoll de cable amb les interfícies corresponents.

En el quadre principal per cable connectat amb l'error del controlador, o més baix que la pressió normal per a l'aigua de refrigeració, la llum d'alarma es llum i so, d'alarma instruments per a treballar.

Tres, llum de xenon i làmpada de xenó elèctrica controlador.

Donar llum per al 100W 300W 500W o 1000W xenó llum normal i estable funcionament. Controlador mida és 245 mm × 170 mm × 180 mm, pes 34kg. Panell de control amb el botó "llum selecciona" excepció, altres botons amb el mateix director de làmpada de mercuri. Distribució espectral de làmpada de xenó i relativa intensitat similar a la d'estiu.

Paràmetres òptics de làmpada de xenó són les següents:

Paràmetres òptics i llums de xenó taula 3 Dimensions:

Potència (W)

Partida current(A)

Explotació actual (A)

Voltatge (V) d'operació

Longitud d'arc eficaç MM)

Cablejat

100/300/500

8.3

18±3

50

220±20

Composició única porta

1000

12.4

30±3

60

220±20

Composició única porta

Quart, tot vidre de quars llum protecció o millora de la trampa fred

tota millora de la protecció de vidre de quars tota llum de la trampa fred no és només alta eficiència penetració UV, mentre treballa llargues hores lluny perquè la font de llum provocat per temperatura, garantir l'accés a substàncies reactives i llum, només l'experiment en si sense influència externa.

Cinquena, aixecament de camp de taula reacció

Aixecar la reacció de tipus de terreny de joc de taula, TOPTION fàbrica recerca i desenvolupament d'una nova fase sòlida fotoquímica o una barreja d'alta concentració de la superfície fent taula especial, els productes en la promoció d'assaigs de laboratori Universitat Nacional major amb resultats satisfactoris, elogiat pels usuaris. Màquina d'acer inoxidable, amb corredisses mòdul, d'acer inoxidable estàndard graduat escala, per tal que la font de llum de substàncies reactives tenir control efectiu.

Bomba de subministrament de temperatura reactor sisè, fotoquímica

La bomba de subministrament de temperatura, és prendre formes mecànics de baixa temperatura líquid circulació equips de refrigeració. Aigua d'alta temperatura amb líquid d'alta temperatura, de bany efecte. Combinació de TOPT-7 tipus fotoquímica reactor, per a multi-estat treballar les reaccions químiques. És un nou dispositiu experimental pot ser utilitzat en comptes de gel sec i resposta de temperatura de nitrogen líquid es podria fer com una pica de temperatura baixa viscositat. Fons amb una forta agitació magnètica, sistema de circulació interna i mescla amb 2 a dipòsit la temperatura més uniforme, es pot fer individualment temperatura, temperatura constant circulant bomba per subministrar l'ús de font freda temperatura constant i. Com bio-Farmàcia, Enginyeria Química, Enginyeria alimentària, que requereixen alta precisió Mostra de fonts de camp. Àmpliament utilitzat en hospitals, recerca científica, experiments i identificació de biològic i altres aspectes de l'obra.

Sobre nosaltres:

TOPTION està especialitzada en la fabricació i venda de vidre fotoquímica reactor, sistema de reactor de vidre UV, reactor de vidre de xenó, sola capa vidre reactor, reactor de capa doble vidre, reactor de tres capes de vidre, equips de termostatització, màquina de gel, instrument per ultrasons, ruixar mecanisme assecador, extracció i així successivament.

Amb experiència 11-yaeas i després de 8 anys de desenvolupament, ha guanyat augmentant la quota de mercat interior i exterior i gaudir de bona reputació en la indústria, els nostres productes s'apliquen a moltes Universitat i instal·lacions de recerca científica en molts camps.  També podem produir el tipus d'equips segons les teves necessitats. Creiem que la qualitat no deixarà que cap avall. L'empresa TOPTION es custimezed diverses especificacions de sistema de reactor de vidre, creiem "TOPTION" serà el seu "TOP opció".

Benvingut al disseny a mida! Pls no dubti en contactar amb nosaltres, Benvingut!!!


Hot Tags: reactor termostàtica fotoquímica sòlida, reactor fotoquímics, sòlid il·luminació exterior photocatalytic reactor, Xina, fabricants, fàbrica, proveïdors, proveïdor a la Xina, personalització, disseny, química, Biologia, farmacèutic, aliments
Productes relacionats
Feedback
Investigació
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contacti amb nosaltres
Address: TaiBai Road, YanTa District, Xi ' an, Xina
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption Instrument Co, Ltd tots els drets reservats.